Maksuton kartoituskäynti: 045 120 8660

Ikkunasepät Oy - Se halutuin ikkuna- ja ovisaneeraaja

Me olemme Ikkunasepät.
 
Ikkunasepät on vuonna 2017 perustettu ikkunaremontteihin ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Me nostimme toimintamme alusta saakka asiakkaan toiveet ja tarpeet toimintamme keskiöön. Kutsumme tapaamme tehdä töitä asennuslähtöiseksi toiminnaksi, sillä asennuksen toimiva palvelukonsepti ja korkea laatu on se, joka tuottaa aina tyytyväisen asiakkaan.

Tällä hetkellä toimimme pääosin Etelä-Suomessa. Tule tervehtimään meitä konttorillemme osoitteeseen Vapaalantie 2, Vantaa.


Näiden arvojemme pohjalta meistä on syntynyt se halutuin ikkunayritys:
 
Joustavuus

  • Me olemme asennuslähtöinen ikkunasaneeraaja. Se tarkoittaa, että remontit tehdään projekti kerrallaan. Elämässä – ja remonteissa etenkin – tapahtuu yllätyksiä. Me ymmärrämme, että ne eivät ole kenenkään osapuolen mielestä toivottavia, mutta pienenä yrityksenä me olemme valmiita joustamaan asennusten kanssa asiakkaan aikataulun mukaan.

Empaattisuus

  • Kun tehdään remonttia toisen kotona, tulee yrityksen ymmärtää aiheeseen liittyvä herkkyys. Rakennusala on tunnetusti arvoiltaan kova kuin seppien työkalut. Tämän vuoksi olemme halunneet nostaa ihmisläheisyyden ja asiakkaidemme tunteista huolehtimisen yhdeksi pääarvoistamme. Teemme asiakkaalle remonttia aina kuin omaa kotia, näin lopputulos on taatusti toiveiden mukainen.

Tyylikkyys

  • Arvona tyylikkyys tarkoittaa sekä kauniita ovia ja ikkunoita että toimintatapojemme tyyliä. Me tiedämme, että jokaisella asiakkaalla on erilainen tyylimaku. Tämän vuoksi pystymme ottamaan huomioon kaikki asiakkaiden tyyli- ja laatuvaatimukset ja tarjoamaan oikeanlaiset ikkunat ja ovet oikein asennettuna.
Esitteitä
All
Ikkunasepät - Esite
Ikkunasepät - Esite
Alavus Ikkunat - Ikkunaesite
Alavus Ikkunat - Ikkunaesite
Alavus Ikkunat - Oviesite
Alavus Ikkunat - Oviesite
Alavus Ikkunat - Ikkuna ja -oviremontti taloyhtiössä
Alavus Ikkunat - Ikkuna ja -oviremontti taloyhtiössä
Alavus Ikkunat - Ikkunoiden ostajan opas
Alavus Ikkunat - Ikkunoiden ostajan opas

Ikkunasepät palveluksessasi!

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään teille helppo ikkuna ja tai oviremontti.

/045%20120%208660
045 120 8660
Pyry Sivonen - Myynti
Sähköposti
/045%20121%205066
045 121 5066
Jarkko Lepistö - Asennus
Sähköposti

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot tietosuojaselosteestamme

Hyväksyn