Maksuton kartoituskäynti: 045 120 8660

 • "Moi, iso kiitos! Asentajat olivat ihan huippuja ja vielä mukaviakin. Työn jälki helvetin hyvä. Sen minkä sinä möit ja lupasit toimi kuin junan vessa. Kiitos."
  Salsa Sinisalo, Espoo (radiojuontaja Nova, NRJ ja Nostalgia)

 • "Erittäin tyytyväinen olen teihin jälleen. Erinomaista työtä."
  Heikki Kujanpää, Tuusula

 • "Vaihdettiin kolme ovea ja ikkunat. Myyjä asiansa osaava. Asennus tapahtui niinkuin sovittiin ja työnjälki erinomaista. Voin lämpimästi suositella."
  Jari Eronen, Helsinki

 • "Himassa muutamat fönsterit oli mädät ja piti vaihtaa. Odotin hirveetä riesaa, sähellystä ja konkurssia... tulikin erittäin skarppi toteutus yhdessä päivässä, järkevään hintaan ilman ikäviä jälkipuheita. Todella hyvää jälkeä, listoitus olis menny läpi mun appiukon tarkastuksesta. Lämmin suositus jos tarviit ikkunaremppaa!"
  Riku Rantala, Helsinki

 • "Kiitos älyttömän hyvästä duunista ja ollaan tosi tyytyväisiä. Homma hoitui erittäin mallikkaasti. Pysytte mielessä jos tarvitaan joskus vielä ikkunaremonttia jossain muualla ja voidaan kyllä suositella lämpimästi muillekin😊."
  Erja ja Marko Laasonen, Helsinki

 • "Kiitos! Todella tyytyväisiä ollaan. Ammattitaitoista ja ripeää toimintaa sekä ennen kaikkea hyvää jälkeä. Tälläistä harvoin enää kokee 😊."
  Kirsi Wiitala, Espoo

 • ”Olemme erittäin tyytyväisiä ja olemmekin jo kertoneet monelle ystävällemme Ikkunasepistä. Teitte ihan kaiken oikein, tulitte silloin kun olitte luvannut, teitte työnne ammattitaidolla, työ kesti vain hetken (luulin että se olisi kestänyt KOKO PÄIVÄN, iltaan saakka), jätitte talomme erittäin siistissä kunnossa. Miehenne olivat siistejä ja kohteliaita. Ja boonuksena oli ihana koira jota sain halata kun ihmisiä ei saa halata näin korona-aikana. Saatte kyllä arvosanan 10++! Kiitos!"
  Christel Westerholm-Tamminen, Inkoo

 • "Ainoa firma joka koko talon remontissa hoiti hommansa alusta loppuun saakka ilman pienintäkään moitteen sijaa. Kaikki tilauksesta laskutukseen asti meni kuten sovittu, työn jälki on aivan virheetön, ja asennetut ikkunat just niin kun piti. Lisäksi asentajat olivat kivoja ja rentoja ammattilaisia, joiden kanssa oli mukava toimia. Olispa kaikki remonttifirmat samanlaisia!"
  Tiia Karvanen, Lohja

 • "Kiitokset erinomaisesti tehdystä remontista. Asennusjälki on ensiluokkaista. Kunpa kaikki remontit sujuisivat näin 😊."
  Lauri Toropainen ja Pirjo Vilska, Espoo

Lue lisää ikkunaremontista >>

Esitteitä
All
Ikkunasepät - Esite
Ikkunasepät - Esite
Alavus Ikkunat - Ikkunaesite
Alavus Ikkunat - Ikkunaesite
Alavus Ikkunat - Oviesite
Alavus Ikkunat - Oviesite
Alavus Ikkunat - Ikkuna ja -oviremontti taloyhtiössä
Alavus Ikkunat - Ikkuna ja -oviremontti taloyhtiössä
Alavus Ikkunat - Ikkunoiden ostajan opas
Alavus Ikkunat - Ikkunoiden ostajan opas
Alavus Ikkunat - Ikkunoiden ja ovien vahvuudet
Alavus Ikkunat - Ikkunoiden ja ovien vahvuudet

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot tietosuojaselosteestamme

Hyväksyn